Hoogstraatgemeenschap

Welkom
Wie zijn we?
Spiritualiteit
Het charter
Waarom houden we het vol?

Vriendenkring
Contacten
Geschiedenis en toekomst

Activiteiten:
HOV / Wake
Vierde Kamer
Kennismaking
Lokaal
Uitnodigingen
Verslagen
Persberichten
Contactgegevens
Archief


Print deze paginaKlik hier om uw reacties en/of vragen te versturen
Via deze RSS feed worden uitnodigingen verstuurd voor de diverse activiteiten van de Hoogstraatgemeenschap. Zoals: Wakes, Huiskamer Zonnekind en De Vierde Kamer.

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/users/hoogsftp/hoogstraatgemeenschap.nl/php/script.php on line 112

PERSBERICHTEN   Oude Persberichten   Uitnodigingen

 

Wake op Catharinaplein

Op 28 maart wordt een wake gehouden op de Markt te Eindhoven van 14.00 tot 15.00 uur om aandacht te vragen voor de positie van getraumatiseerde vluchtelingen in Nederland.

Veel vluchtelingen hebben een trauma opgelopen in hun land van herkomst en meestal is dat ook de reden dat ze hebben moeten vluchten naar Nederland. Door de verharding van het huidige vluchtelingenbeleid, doet Nederland daar nog een schep bovenop. Dit beleid veroorzaakt trauma op trauma!

Door het generaal pardon denken veel mensen in Nederland dat het vluchtelingenproblematiek is opgelost. Het tegendeel is waar: het vreemdelingenbeleid is juist verhard en steeds meer vluchteling gaan er verder onderdoor. Z kun je als land niet met mensen omgaan.

Aan de wake wordt medewerking gegeven door actiekoor ‘Het Lopend Vuurtje’.
De wake wordt georganiseerd door de wake groep van Vluchtelingen in de Knel en het Netwerk voor Humaan Omgaan met Vluchtelingen. Tel. 040.2525609 / 2569517.
Iedereen kan zich aansluiten.